Quibbler 2019s logga

Notiser

En loopad animerad svartvit bild på Janina. Hon har på sig t-shirt och hängslen. Framför henne åker såpbubblor förbi och ibland skrattar hon till.
Julbalsgeneral. Janina Andersson Stridh, 22 år från Göteborg, är enligt våra källor en av arrangörerna bakom Quibbler 2019. Den ständigt moderiktiga Janina har setts bära accessoarer som korkhalsband och spökbrillor.
En loopad animerad svartvit bild på Mirjam. Hon har på sig en svart tröja och pratar engagerat till kameran. Bakom henne syns en rulltrappa.
Festfixare. Mirjam Larsson är en 23-årig göteborgare bosatt i Kalmar. Ett anonymt tips avslöjar att Mirjam är en av de som arrangerar julbalen Quibbler 2019. Mirjam säger sig ha skymtat den skrynkelhornade snorkacken i Kalmar och är nu fast besluten att även hitta den i Göteborg.
En loopad animerad svartvit bild på Freja. Hon har på sig en blus och sitter och ser sig omkring i en trädgårdsstol. I bakgrunden syns en syrén och hon har en syrénkvist i håret.
Redaktör. Freja Lindstedt, 23 år från Göteborg, har i intervju antytt att hon är en av arrangörerna bakom Quibbler 2019. Freja har enligt uppgift en så nära vänskap med Minerva McGonagall att folk, trots åldersskillnaden, ofta tror att de är tvillingar.
En loopad animerad svartvit bild på Veronika. Hon har på sig en t-shirt och har ett par solglasögon hängda på tröjan. Hon dansar med armarna mot kameran, samtidigt som kameran rör sig närmre henne och sedan ifrån henne igen.
Mat-ematiker. Veronika Chronholm, 24-årig nifflare från Edinburgh, är en av de beryktade arrangörerna bakom Quibbler 2019. Det sägs att Veronika har varit och dansat disko med dementorerna på Azkaban.